Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@14:01:52 GMT

«سینمای بی‌چیز» حبیب باوی‌ساجد منتشر شد

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۵۱۱۵

«سینمای بی‌چیز» حبیب باوی‌ساجد منتشر شد

ایسنا/خوزستان انتشارات افراز کتاب «سینمای بی‌چیز» نوشته حبیب باوی‌ساجد را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، حبیب باوی‌ساجد، کارگردان سینما و داستان‌نویس، کتاب «سینمای بی‌چیز» را بر اساس یادداشت‌های دوران فیلم‌برداری و ساخت «سامی» نخستین فیلم بلند داستانی سینمایی خود نوشته است.

این کتاب شامل هفت فصل، مقدمه و بازتاب سینمای بی‌چیز است که در ۲۰۰ صفحه چاپ و منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باوی‌ساجد که پیش از این کتاب‌هایی درباره احمد محمود، عدنان غریفی و مجموعه داستان «عصابه» را نوشته و در انتشارات افراز" چاپ و منتشر کرده فیلم سینمایی «سامی» را مستقل و با استناد به کتاب «سینمای بی‌چیز» با هزینه بسیار کم تهیه و تولید کرد و با این فیلم موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم‌نامه از شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کازان در کشور روسیه شد. همچنین با این اثر سینمایی تاکنون منتخب فستیوال‌های رم در ایتالیا، نادو در مراکش و امید در سوئد شده است.

باوی‌ساجد که از شاگردان کارگاه آموزش فیلم‌سازی عباس کیارستمی است در کتاب «سینمای بی‌چیز» تلاش می‌کند با به اشتراک گذاشتن تجربه‌اش راه چگونه تهیه و تولید فیلم‌های کم‌هزینه را به صورت عملی برای فیلم‌سازان هم‌نسل خود شرح بدهد.

او در فیلم سینمایی «سامی» اغلب از نابازیگران استفاده کرده. همچنین با  گروه فنی باتجربه اما فاقد تجربه فیلم سینمایی داستانی بلند همکاری کرده و با فیلم‌برداری در فضای واقعی از ساخت دکور و طراحی صحنه پرهیز کرده تا در کنار چهره‌های واقعی و فاقد گریم هم فیلم خود را با هزینه کم بسازد و هم راوی زندگی واقعی مردم عرب جنوب کشور باشد.

کتاب «سینمای بی‌چیز» دربرگیرنده یادداشت‌های فیلم‌ساز از دوران نوشتن فیلمنامه، پیش تولید، تولید، مراحل فنی و آماده نمایش شدن و بازتاب فیلم نزد منتقدان، رسانه‌های گروهی و سینماگران است.

باوی‌ساجد در مقدمه نسبتا بلند با ارجاع به تاریخ سینما کوشش می‌کند نظریه سینمای بی‌چیز را فراتر از یک تجربه شخصی بسط و گسترش بدهد تا از این رهگذر، فیلم‌سازان جوان در چرخه سینمای سرمایه‌محور و بازیگرمحور انتظار نکشند و بتوانند فیلم‌های مستقل و شخصی خودشان را بسازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری سینما فیلم سینمای بی چیز باوی ساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» نوشته عیسی صوفان القدومی به‌تازگی با ترجمه سبحان ثقفی نیا توسط انتشارات سرو موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس منتشر و راهی بازار نشر شده است.

دروغ و ادعای فروش سرزمین فلسطین به یهودیان از مشهورترین و موفق‌ترین دروغ‌ها در طول تاریخ به شمار می‌رود که از طریق تبلیغات رسانه‌ای جهت‌دار و معاند ترویج شد. در این کتاب با اشاره به مراحل مختلف اشغال سرزمین فلسطین، به حیله و نیرنگ صهیونیست‌ها با همکاری انگلیسی‌ها در طول تاریخ پرداخته شده و تلاش شده است که با استناد به شواهد و دلایل موثق که برخی از آنها منابع یهودی و غربی هستند، خواننده از حقیقت دروغ‌هایی که یهودیان علیه مردم فلسطین مطرح کردند تا اشغالگری خود را توجیه کنند، مطلع شود.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«حقیقت تلخ این است که مشکلات و رنج‌های ملت فلسطین و اتفاقاتی که در آن سرزمین رخ داد، تاریخی است که هیچ‌گاه نوشته نشد؛ اتفاقاتی همچون بیرون کردن مردم فلسطین از خاک خود و آمدن یهودیان از سرتاسر دنیا و گرفتن خانه‌ها، املاک و زمین‌های آنان. مردم فلسطین تا به امروز نیز کلید خانه‌های خود را در دست گرفته و منتظر بازگشت به آن‌ها هستند اما همچنان دروغ و افتراهایی بی‌اساس در رابطه با این تاریخ مطرح می‌شود. اگر تاریخ فلسطین نوشته هم شده باشد به دست یک یهودی نوشته شده است؛ دستی که باور آن این است «اگر می‌خواهی دشمنت را بکشی به سمت او گلوله شلیک نکن بلکه دروغی علیه او بساز».

این‌کتاب در ۱۲۸ صفحه منتشر شده است.

کد خبر 6090743 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • پایان فیلمبرداری "خالد" در زیگورات
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد