Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات، فنآوری و نوآوری دانشگاه آزاد با بیان این که این دانشگاه بعنوان یک دانشگاه حل مساله و یکی از ارکان علمی کشور از توان علمی و ظرفیت های پژوهشی فراوانی برخوردار است، گفت: در راستای سیاستهای کلی دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از برنامه های اصلی این معاونت، رفع موانع پیش روی انجام طرح های پژوهشی و پروژه های کلان در حوزه صنعت و جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی اظهار کرد: بر اساس بند "الف" ماده ۱۲ قانون حمایت از تولید، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مکلف شده است برای ساماندهی امور مالیات و بیمه قراردادهای پژوهشی، مکانیزمی را پیاده سازی کند و سامانه ساجد در همین راستا ایجاد شده تا پژوهشی‌ بودن قراردادهای دانشگاه با صنعت بر اساس این سامانه مورد بررسی قرار گیرد. همچنین از دیگر قابلیتهای این سامانه امکان دریافت گزارش‌های مربوط به فعالیت‌های ارتباط با صنعت و جامعه و پایش فعالیت‌های دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور در این زمینه است.

دکتر دهقانی افزود: پیرو پیگیری های مستمری که در خصوص این سامانه توسط اداره کل کانون های صنعت، جامعه و دانشگاه به عمل آمد، تعداد ۳۴ شناسه کاربری مجزا برای واحدهای مستقل و مراکز استان از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اخذ شده و هم اکنون امکان استفاده از این سامانه برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی فراهم است.

وی افزود: شناسه کاربری اختصاص یافته و توضیحات لازم درخصوص نحوه اقدام در این سامانه، به استان ها و واحدهای مستقل ابلاغ شده و اداره کل کانون های صنعت، جامعه و دانشگاه ضمن نظارت بر این فرایند، پاسخگوی مراجعات و سؤالات واحدهای دانشگاهی در خصوص این سامانه است. بنابراین از این پس، ثبت قراردادهای برون دانشگاهی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه یاد شده به منظور برخورداری از تسهیلات قانونی در زمینه معافیت های لحاظ شده برای قراردادهای پژوهشی با استفاده از نام کاربری اختصاصی تعریف شده برای هر استان/واحد مستقل، امکان پذیر خواهد بود.

به نقل از دانشگاه آزاد، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: دسترسی واحدهای دانشگاهی به سامانه ساجد می تواند ضمن رفع موانع در انجام طرح های پژوهشی برون دانشگاهی، به توسعه پژوهش های کاربردی حل مسئله و ماموریت گرا در راستای سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش و فناوری کمک شایانی کند.

وی با اشاره به دیگر اقدامات مشابه صورت گرفته از جمله ایجاد دسترسی برای اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) از مهرماه ۱۴۰۰ و همچنین دسترسی به سامانه اجرایی تقاضا و عرضه پژوهش و فناوری(ساتع) از مردادماه ۱۳۹۹، اظهار امیدواری کرد که این تلاش ها بتواند با کمک به افزایش انگیزه انجام فعالیت های پژوهشی و دانش بنیان در اعضای هیات علمی، زمینه ساز ارتباط هرچه بیشتر و مؤثرتر دانشگاه با حوزه صنعت و جامعه و هدایت تحقیقات دانشگاهی به سمت پژوهش‌های کاربردی در راستای حل مسائل و مشکلات کشور شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي سامانه ساجد وزارت علوم اعضاي هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامی اعضای هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۸۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز درباره علت مرگ «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی توضیحاتی ارائه داد.

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: «علت فوت «فرزانه اکبری» پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.»

او ادامه داد: «فرزانه اکبری، پزشک متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، چهارم اردیبهشت ماه، در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت مرگ او را محرمانه، به اطلاع خانواده‌اش خواهد رساند.»

«فرزانه اکبری»، همسر دکتر «فرید شهریور» فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر، خبر‌هایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم، در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده‌اند و چند پزشک هم در کما هستند.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه‌ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر داده‌اند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است