Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:23:31 GMT

جایزه بهترین فیلمنامه «کازان» روسیه به «سامی» رسید

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۷۶۸۱۳

جایزه بهترین فیلمنامه «کازان» روسیه به «سامی» رسید

ایسنا/خوزستان فیلم سینمایی «سامی» به کارگردانی فیلمساز خوزستانی، حبیب باوی‌ساجد و به تهیه‌کنندگی مقداد طُرفه، جایزه بهترین فیلمنامه بخش مسابقه اصلی شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم «کازان» روسیه را از آن خود کرد.

به گزارش ایسنا، فیلم سینمایی «سامی» به کارگردانی حبیب باوی‌ساجد و به تهیه‌کنندگی مقداد طُرفه، در نخستین حضور جهانی خود به عنوان تنها نماینده سینمای ایران در بخش مسابقه اصلی «فیلم‌های بلند سینمایی» در شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «کازان» در شهر کازان در کشور روسیه به روی پرده رفت و توانست جایزه بهترین فیلمنامه این رویداد سینمایی را تصاحب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره بین‌المللی فیلم «کازان» با شعار گفت‌وگوی تمدن‌ها از طریق فرهنگ گفت‌وگو با هدف تبادل تجربیات فرهنگی، هنری و سینمایی بین روسیه و کشورهای مختلف تأسیس شده است.

شانزدهمین دوره این جشنواره با نمایش آثار کارگردانان کشورهای مختلف در بخش‌ رقابتی «فیلم‌های بلند سینمایی»، بخش‌ رقابتی «فیلم‌های مستند بلند و کوتاه»، بخش‌ رقابتی «فیلم‌های کوتاه داستانی و انیمیشنی» و بخش‌های غیررقابتی «سینمای جهان اسلام»، بخش «جشنواره‌های فیلم همکار»، «نمایش ویژه» و ... در روزهای ۱۴ تا ۱۹ شهریور ۱۴۰۰ (پنج تا ۱۰ سپتامبر ۲۰۲۱) در شهر کازان در کشور روسیه برگزار ‌شد.

فیلم «سامی» توسط کمپانی پخش سینمایی «ستاک فیلم» با مدیریت ستار چمنی‌گل در سطح جهان پخش می‌شود.

براساس اعلام مدیریت روابط عمومی فیلم سینمایی «سامی»، این فیلم که نخستین فیلم بلند سینمایی داستانی عربی خوزستانی در تاریخ سینمای ایران به شمار می‌آید از تولیدات سینمای مستقل است که سرگذشت عاشقانه مردی را روایت می‌کند که فقدان ۲۰ ساله همسرش را باور ندارد. باوی‌ساجد برای باورپذیر جلوه‌ دادن فضا وآدم‌های این فیلم از مجموعه‌ای از نابازیگران و بازیگران محلی و شناخته نشده در کنار برخی عوامل فنی که برای نخستین بار تجربه بلند اثر سینمایی خود را آزموده‌اند استفاده کرده است.

حبیب باوی‌ساجد که معمولا فیلم‌هایش را با توجه به اقلیم جنوب و آداب و رسوم مردم عرب می‌سازد در نخستین فیلم سینمایی خود نیز به سراغ فرهنگ، بستر جغرافیایی، آدم‌ها و زبانی که می‌شناسد رفته و نخستین فیلم بلند داستانی عربی خوزستانی در تاریخ ۱۲۰ ساله سینمای ایران را کارگردانی کرده است.

وی که تاکنون به خاطر نگاهی نو به جنگ، نگاه انسانی به شرایط سخت و بغرنج جنگ، نگاه شاعرانه به مردم مرزنشین جنوب کشور در جنگ و... جوایز متعددی را از جشنواره‌های داخلی و خارجی دریافت کرده است، در فیلم سینمایی «سامی» باز هم نگاهی به شرایط اجتماعی مردم عرب مرزنشین کشور در سال‌های پس از جنگ دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری فیلم سینمایی جشنواره فیلم سینمایی باوی ساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۷۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان

انجمن سینمای جوانان سقف حمایت‌های خود از تولید فیلم کوتاه را در همه سطوح تولیدی افزایش داد.

انجمن سینمای جوانان ایران به‌عنوان فراگیرترین مدرسه سینمایی کشور که رسالت خود را آموزش حرفه‌ای سینما و کشف و حمایت از استعداد‌های سینمایی ایران می‌داند، از طریق پیچینگ به بررسی طرح‌ها و فیلم‌نامه‌های کوتاه سینمایی می‌پردازد و بنابر سطح فیلم‌ساز و فیلم‌نامه، در سه قالب «فیلم اولی»، «نیمه حرفه‌ای» و «حرفه‌ای» از ساخت فیلم کوتاه جوانان ایران حمایت می‌کند.

طبق مصوبه هیات مدیره انجمن سینمای جوانان ایران منوط به تایید فیلمنامه‌ها در فرآیند پیچینگ در سال ۱۴۰۳، فیلم‌اولی‌ها تا سقف اعتبار ۲۵ میلیون تومان، فیلم‌های نیمه‌حرفه‌ای تا سقف ۱۲۵ میلیون و فیلم‌های حرفه‌ای می‌توانند تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان، بودجه تولید دریافت کنند.

پیش از این انجمن سینمای جوانان ایران از فیلم اولی‌ها تا سقف ۱۵ میلیون تومان، فیلم‌های نیمه حرفه‌ای تا سقف ۷۵ میلیون تومان و فیلم‌های حرفه‌ای تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت می‌کرد.

همچنین، هنرمندان پس از ساخت اثر خود، در صورت بالا بودن سطح کیفی اثر و منوط به تایید شورای عالی تولید انجمن سینمای جوانان ایران، امکان درخواست متمم قرارداد را نیز دارند که در مجموع (مبلغ قرارداد بعلاوه متمم) برای فیلم‌اولی‌ها تا سقف ۵۰ میلیون تومان، برای نیمه‌حرفه‌ای‌ها تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان و برای حرفه‌ای‌ها تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

فیلم‌سازان جوان ایران از سراسر کشور می‌توانند از طریق سامانه «پرتال تولید انجمن سینمای جوانان ایران» به نشانی مورد نظر اقدام به ثبت طرح‌ها و فیلمنامه‌های خود کنند.

در آئین نامه جدید تولید، اولویت‌های مضمونی انجمن طبق سنوات گذشته اعلام شده است که مهم‌ترین آن در سال جدید توجه ویژه به موضوع فلسطین و کودکان مظلوم غزه است.

از عموم هنرمندان و متقاضیان جلب حمایت تولید فیلم کوتاه تقاضامند است جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت دقیق درخواست خود، حتما پیش از اقدام به ارائه درخواست، آیین نامه تولید ۱۴۰۳ انجمن سینمای جوانان ایران را مطالعه فرمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام