Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سعید سیف از فعالیت سامانه ساجد برای پیوند بیشتر فن آوری و بازار کار خبر داد و گفت: مقوله مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی برای دانشجویان فعال است تا نیروهای متخصص کشور بتواند به شکل موثر در توسعه کشور نقش داشته باشند اگر ما نتوانیم فارغ التحصیلان را به محیط کسب و کار با نیازهای صنعت و دستگاه‌های اجرایی هماهنگ کنیم، این هدف محقق نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش برنا؛ برای پیوند فن آوری با صنعت باید بیش از پیش اقدامات مناسب در حوزه آموزش دانشجویان و همراهی سازمان‌ها را خواستاریم. آنچه در ادامه می خوانید نظرات محمدسعید سیف، مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره اولویت پیوند فن آوری  و صنعت در سال 1400 است.

•    اولویت نخست سازمان‌ها در سال 1400برای توسعه صنعت و فن آوری چیست؟

یکی از اولویت‌های مهم مقوله ماموریت‌گرایی است در این فرآیند دانشگاه‌ها باید بتوانند در منطقه و استان خود به دغدغه و مشکلات موجود رسیدگی کنند و حداکثر بهره‌برداری از توانمندی‌ها در استان‌های مختلف انجام دهند. البته تحقق این مهم نیازمند همکاری، مشارکت، هم افزایی بین دانشگاه‌ها، استانداری‌ها، ادارات استان‌ها، سازمان‌ها و بخش خصوصی است. امیدواریم در سال آینده شاهد شکل‌گیری این همکاری‌ها باشیم. در این اقدام زنجیره استفاده از فن‌آوری در آگاهی جامعه مدنظر قرار می‌گیرد تا تمامی مجموعه‌ها بتوانند فعالیت کنند. در این زمینه نقش دانشگاه اثربخش و در راستای پیشرفت کشور انجام شود.

•     برای توسعه کشور نیازمند اقدامات در راستای هدایت شغلی و کاریابی هستیم. در این باره چه اقداماتی در دستور کار قرار دارد.

مقوله مراکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی برای دانشجویان فعال است تا  نیروهای متخصص کشور بتواند به شکل موثر در توسعه کشور نقش داشته باشند. اگر ما نتوانیم فارغ التحصیلان را به محیط کسب و کار با نیازهای صنعت و دستگاه‌های اجرایی هماهنگ کنیم، این هدف محقق نمی‌شود. در این راستای چندین سال است که فعالیت هایی در وزارت علوم در زمینه مهارت افزایی، هدایت شغلی دانشجویان و فارغ التحصیلان به شکل مناسب با فارغ التحصیلان و در راستای انسجام و مسئولیت‌های مرتبط در زمینه مهارت افزایی، کارآموزی، کاریابی، رصد و اشتغال مراکزی را در قالب هدایت شغلی شکل گرفته است. امیدواریم در دانشگاه‌ها فعالیت‌ها تقویت شده و بتوان به شکل جدی ارتباط توانمندی دانشجویان با نیاز کشور را شکل داده و نقطه ضعف‌ها را برطرف  کرد. این اقدامات می‌تواند در کمک مناسب در راستای بهره‌برداری  از شرایط موجود و خدمات کشور موثر باشد.

•    برای تحقق این مهم باید مشوق‌ها و روش‌های مناسب برای حمایت از اساتید، دانشجویان فعال  در زمینه رفع نیاز کشور صورت گیرد. در این باره چه اقداماتی باید انجام شود؟

باید بتوان مشوق‌هایی را لحاظ کرد تا در سطح وزارت علوم  و دانشگاه‌ها به نوعی تمامی اعضای هیات علمی و دانشجویان بدانند که این مقوله اولویت کشور است. موضوع دیگر هم وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی با گردش مالی فراوان تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند.

 مکانیزم‌های کارکردی سردرگمی در زمینه نحوه مواجه وزارت علوم با این مراکز است. امیدواریم با همکاری وزارت علوم و دستگاه‌های اجرایی بتوان مکانیزهای متعدد را به دنبال داشت.  باید سعی کرد به دانشگاه‌ها با روش‌های یکسان با دستگاه‌های اجرایی واحد به فعالیت بپردازند. بی شک با این اقدامات کار تسهیل یافته و زبان مشترک مناسب با دانشگاه‌ها ایجاد می‌شود. سامانه ساجد قرار است تمامی فعالیت‌های ارتباطات جامعه با صنعت را در دانشگاه‌ها یکپارچه کرده تا بتوان  در وزارت علوم برنامه ریزی‌ها، گزارشگرها و جمع‌بندی‌های آنلاین و به روز داشت. از طریق این سامانه می‌توان با همه وزارتخانه‌ها اقدامات مناسب انجام و دانشگاه‌ها و اعضای هیات علمی هم همکاری مناسب در دست اقدام داشته باشند.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنعت تحقیقات و فناوری مشکلات بخش خصوصی جامعه کسب و کار وزارت علوم اشتغال دانشگاه ویژه نوروز 1400 دستگاه های اجرایی فارغ التحصیلان وزارت علوم دانشگاه ها هدایت شغلی فن آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۵۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی «کوه نور» و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، اظهار کرد: تلاش ما این بود که قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف، ادامه داد: امنیت و آرامش امروز ما مرهون همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه تجلی دادند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به گذشت ۸۸۸ روز از دوران خدمت خود در این مجموعه افزود: همت همه همکارانم در این مجموعه، ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به سه میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار از تله کابین صفه استفاده کردند.

وی با تشکر از مجموعه هیئت مدیره این مجموعه گفت: هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

ساکت بیان داشت: هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» بوده است و باید در این مسیر حرکت می‌کردیم، از این‌رو در گام نخست استاندارد سازی سازه‌ها انجام شد، در گام دوم بهینه‌سازی صورت گرفت و تلاش شد شایسته مردم دیار نصف جهان ظرفیت‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هماهنگی با اداره کل استاندارد و میراث فرهنگی و با همکاری و هماهنگی فراجا طرح‌ها با هدف طبیعت دوستی انجام شد و امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اضافه کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

کد خبر 749194

دیگر خبرها

  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور