Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشجوی مقطع دکتری که پروتایپ نانویی ارائه کرده است، گفت: برای رشد یک تیم جوان حتما نباید حمایت‌ها مالی باشد بلکه حمایت از یک محوصل انگیزه جوانان را بیشتر می‌کند.

ساجد دانشجوی دکترای دانشگاه تهران از تیم استارت‌آپی «آبینو» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، در خصوص طرح ارائه شده این تیم در نمایشگاه نانو، اظهار کرد: تست سریع آلودگی باکتریایی آب مبتنی بر LFA در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این دستگاه تستر به تلفن همراه وصل می‌شود و هر نوع تلفن همراهی را ساپورت می‌کند، در نتیجه هر نمونه آبی را که قرار است غلظت آلاینده‌های آن سنجیده شود در مخزن‌های شیشه‌ای و در اندازه‌های آزمایشگاهی ریخته می‌شود.

ساجد افزود: بر اساس تغییرات شیمیایی که اتفاق می‌افتد با گوشی تلفن همراه از این تغییرات عکس برداری شده و  سپس عکس‌ها در یک اپلیکیشن که با استفاده از هوش مصنوعی نوشته شده، پرداز خواهند شد، این پردازش بر مبنای «یادگیری ماشین» انجام می‌شود؛ نهایتا نتیجه آزمایش‌ها به صورت آنالیز شده بر روی صفحه گوشی تلفن همراه نمایش داده می‌شود.

این دانشجوی دکتری با بیان اینکه دستگاه تستر ارائه شده یک پروتوتایپ اولیه است، گفت: تلاش می‌کنیم با ارائه محصول سرمایه گذار جذب کنیم تا به نمونه صنعتی آن برسیم، صنایعی مثل شیلات، کشاورزی و آب و فاضلاب به راحتی می‌توانند از این دستگاه استفاده کنند.

ساجد در خصوص چالش‌ها و مشکلات تیم برای تولید این محصول، اظهار کرد: متاسفانه برای صنایع ما سخت است که از کار‌های سنتی خود دست بردارند یا قید محصول خارجی را بزنند و ترجیح می‌دهند از محصول ایرانی استفاده نکنند در حالی که اگر اعتماد بیشتری شود، نسل جوان تحصیلکرده نیز با انگیزه بیشتر کار خواهد کرد.

این دانشجوی دکتری تصریح کرد: به طور مثال این دستگاه طرح دکترای ما است و با توجه به اینکه دانشجو هستیم هنگام معرفی محصول به صنعت با واکنش خوبی روبرو نمی‌شویم. حتماً همه حمایت‌ها نباید مالی باشد، اما لازم است تا با مشاهده محصول و حمایت از آن انگیزه بهتر و بیشتری به ما بدهند تا بتوانیم در آینده محصولات با کیفیت تری تولید کنیم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هوش مصنوعی فناوری نانو آلایندگی آب یادگیری ماشینی نانومچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۲۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • اجتماع دانشگاهیان دانشگاه یزد در حمایت از خیزش دانشجویان جهان
  • ۸ انیمیشن کلاسیک که باید حتما ببینید | از والت دیزنی تا میازاکی
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل